Personvern

Liqui Moly GmbH

§ 1 Generelt

Vi behandler de personlige dataene dine (f.eks. tittel, navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, bankforbindelse) i tråd med tysk databeskyttelseslov. I forskriftene under forklarer vi hvilke og hvor mye opplysninger vi samler inn, hvorfor og hvordan vi behandler og bruker dem. Denne personvernerklæringen gjelder kun nettsidene våre. Hvis du blir viderekoblet til et annet nettsted via linker på nettsidene våre, må du sjekke på dette nettstedet hvordan dataene dine behandles der.

§ 2 Personlig informasjon

Personopplysninger du legger inn (f.eks. navn, adresse og e-postadresse), blir kun lagret for at at vi skal ha mulighet til å kontakte deg. Hvis det deretter ikke inngås noen avtale, slettes dataene med mindre du har gitt uttrykkelig samtykke til at de lagres.

§ 3 Nettanalyser med Google Analytics

Vi bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. («Google»), på dette nettstedet. Google Analytics lagrer såkalte informasjonskapsler («cookies») på datamaskinen din for å kunne analysere hvordan du bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn via informasjonskapslene angående bruken din av nettstedet (innbefattet IP-adressen din), blir i regelen sendt til og lagret på en Google-tjener i USA. Hvis funksjonen for IP-anonymisering er aktivert på dette nettstedet, og du befinner deg i et EU- eller EØS-land, vil Google forkorte IP-adressen din før den overføres. Den komplette IP-adressen blir kun unntaksvis overført til og forkortet på en Google-server i USA. Google benytter denne informasjon – etter oppdrag fra operatøren av nettstedet – til å evaluere bruken din av nettstedet, utarbeide rapporter om aktivitetene på nettstedet, og tilby nettstedsoperatøren tjenester knyttet til den aktuelle nettsteds- og internettbruken. IP-adressen som Google Analytics overfører fra nettleseren din, blir ikke koblet til andre data fra Google. Du kan velge å blokkere lagring av informasjonskapsler i nettleseren (dette gjøres via en innstilling i nettleserprogramvaren), men det er da ikke sikkert at alle funksjonene på nettstedet kan brukes fullt ut. Hvis du ikke vil at Google skal samle inn og behandle data via informasjonskapsler som registrererinformasjon om bruken din av nettstedet (herunder IP-adressen din), følger du linken under for å laste ned og installere plugin-tillegget «optout».

§ 4 Om informasjonskapsler

(1) For å kunne tilby deg en optimalisert nettopplevelse bruker vi informasjonskapsler. Dette er små tekstfiler som lagres i arbeidsminnet på datamaskinen. Disse informasjonskapslene slettes med én gang du lukker nettleseren. Andre typer informasjonskapsler (langtidsinformasjonskapsler) blir værende på datamaskinen, og gjenkjenner den ved neste besøk. På den måten kan vi optimalisere tilgangen din til nettstedet vårt.

(2) Hvis du ikke vil at det skal lagres informasjonskapsler på datamaskinen din, velger du «Blokker informasjonskapsler» i nettleserinnstillingene. Dette kan imidlertid begrense tilgangen til enkelte funksjoner vi tilbyr.

§ 5 Nyhetsbrev

Når du registrerer deg for å motta nyhetsbrevet vårt, kan vi bruke e-postadressen din i markedsføringsøyemed inntil du avslutter abonnementet. Du kan når som helst velge å avslutte abonnementet. Du har gitt følgende uttrykkelige tillatelse enten separat eller i forbindelse med bestilling: Abonner på nyhetsbrev Ja, jeg ønsker å motta gratis nyhetsbrev med informasjon om aktuelle produkter, nyheter og tilbud fra LIQUI MOLY. Jeg samtykker til bruk av e-postadressen min og de personlige dataene ovenfor. Dataene brukes for å gi meg individuelle anbefalinger for produkter og tjenester, og for å forbedre nyhetsbrevtjenesten ytterligere. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake. Du finner mer informasjon om bruken av dataene dine og hvordan du trekker tilbake samtykke i merknaden om datavern og i hvert nyhetsbrev.
Du kan når som helst trekke tilbake samtykket med fremtidig virkning. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet, avslutter du abonnementet på følgende måte: I hvert nyhetsbrev blir det gitt mulighet til å avslutte abonnementet.

§ 6 Innsynsrett

I tråd med den føderale loven om beskyttelse av personopplysninger (Bundesdatenschutzgesetz) har du rett til kostnadsfritt innsyn i dataene som er lagret om deg, og har eventuelt rett på å få korrigert, sperret eller slettet dataene. Ta kontakt på følgende e-postadresse hvis du har spørsmål: info@liqui-moly.de