Actieve schuimreiniger

Artikelnummer: 21277
Voor het reinigen van gladde oppervlakken van aluminium, roestvrij staal, kunststof, glas, chroom en rubber voor binnen en buiten.
Gefahr
EUH208, H222, H229, H319
GHS02 GHS07

Details

Zeer effectieve, universeel toepasbare schuimreiniger voor het effectief reinigen van verschillende materialen. Reinigt dankzij de actieve formule moeiteloos gladde oppervlakken zonder strepen of strepen achter te laten. Vanwege het goed hechtende schuim is het ook ideaal voor verticale oppervlakken.

Extra informatie

Beschrijving Zeer effectieve, universeel toepasbare schuimreiniger voor het effectief reinigen van verschillende materialen. Reinigt dankzij de actieve formule moeiteloos gladde oppervlakken zonder strepen of strepen achter te laten. Vanwege het goed hechtende schuim is het ook ideaal voor verticale oppervlakken.
Inhoud 500 ml
Toepassing Bij speciale coatings vóór gebruik op verdraagzaamheid controleren. Aerosolbus voor gebruik goed schudden. Het te reinigen oppervlak op een afstand van 20-30 cm inspuiten en schuim kort laten inwerken. Vervolgens het losgemaakte vuil met de microvezeldoek van LIQUI MOLY (art. nr. 1651) afvegen en polijsten.
Verpakkingseenheid 6
Palleteenheid 930
 •  PERSOONLIJKE ADVISERING

  Wij zijn u graag van dienst: Telefoon
  numero +49 731 1420-0 via ons contactformulier.

 •  MADE IN
  GERMANY

  Topkwaliteit dankzij onderzoek, Ontwikkeling en productie in Duitsland.

 •  AMPIO ASSORTIMENTO

  Kies uit meer dan 4.000 artikelen. Alles uit één hand.