Glanspolish

Artikelnummer: 1436
Speciaal voor gekleurde lak, van mat tot verweerd. Niet geschikt voor metallic lak.
EUH208

Details

Reinigt, polijst, beschermt en maakt glanzend. Frist matte lak op en doet hem weer stralen. Maakt kleine lakoneffenheden effen. Beschermt de lak tegen weersinvloeden. Geschikt voor polijstmachines.

Extra informatie

Beschrijving Glanspolitoer reinigt, polijst, beschermt en verzorgt gekleurde lakken. Hoogwaardige plantaardige en synthetische componenten beschermen de lak langdurig tegen weersinvloeden en de belasting door regelmatig wassen. Bereikt een schitterende en vol spiegelende glans. Is voor lange tijd bestand tegen regen en vuil en verhoogt daarmee de bestendigheid tegen weersinvloeden. Glanspolitoer kan zowel handmatig als ook machinaal worden verwerkt.
Inhoud 500 ml
Toepassing De te behandelen oppervlakken moeten eerst grondig gereinigd zijn en zorgvuldig opgedroogd. Glans-Politoer goed schudden voor gebruikt, vervolgens op zachte lap, boendoekje of spons smeren en onder lichte druk met ronddraaiende bewegingen dun en gelijkmatig aanbrengen. Behandel alleen delen van een oppervlak. Glans-Politoer laten drogen tot een doffe film is gevormd. Deze met een schone en droge doek verwijderen en uitboenen. Niet gebruiken bij directe hitte of op warme lakoppervlakken. Regelmatig gebruik zorgt voor een optimaal onderhoud van de lak. Tussendoor de lak onderhouden met Liqui Moly Hard-Was.
Verpakkingseenheid 6
Palleteenheid 840
Toepassing Schilderen
 •  PERSOONLIJKE ADVISERING

  Wij zijn u graag van dienst: Telefoon
  numero +49 731 1420-0 via ons contactformulier.

 •  MADE IN
  GERMANY

  Topkwaliteit dankzij onderzoek, Ontwikkeling en productie in Duitsland.

 •  AMPIO ASSORTIMENTO

  Kies uit meer dan 4.000 artikelen. Alles uit één hand.