Lakreiniger

Artikelnummer: 1486
Speciaal voor gekleurde en metallic lakken van matte tot
extreem verweerde lakoppervlakken.
EUH208

Details

Verwijdert teer, vuil, vetvlekken en roestlagen. Reinigt en polijst. Zorgt voor oorspronkelijke kleurdiepte. Maakt kleine krassen effen. Verwijdert vuil en verweerde lakdeeltjes. Reinigt en maakt de lak glad. Aansluitend moet de lak met LIQUI MOLY-hardwas verzorgd worden. Geschikt voor polijstmachines.

Extra informatie

Beschrijving Verwijdert teer-, vuil-, vetvlekken en vliegroest. Reinigt en polijst. Zorgt voor oorspronkelijke kleurdiepte. Vereffent lichte krasjes. Verwijdert vuil en verweerde lakdeeltjes. Reinigt de lak en maakt hem glas. Vervolgens moet de lak worden behandeld met LIQUI MOLY Hard-Was. Geschikt voor politoermachines.
Inhoud 500 ml
Toepassing De te behandelen oppervlakken moeten eerst grondig gereinigd worden en opgedroogd zijn. Lak-Reiniger goed schudden voor gebruikt, vervolgens op zachte lap, boendoekje of spons smeren en onder lichte druk met ronddraaiende bewegingen dun en gelijkmatig aanbrengen. Behandel alleen delen van een oppervlak. Lak-Reiniger laten drogen tot een lichte film is gevormd. Deze met een schone en droge doek verwijderen en uitboenen. Ook geschikt voor machinaal gebruik met politoermachines. Niet gebruiken bij directe hitte of op warme lakoppervlakken. Niet geschikt voor matte lakken!
Verpakkingseenheid 6
Palleteenheid 840
Toepassing Schilderen
 •  PERSOONLIJKE ADVISERING

  Wij zijn u graag van dienst: Telefoon
  numero +49 731 1420-0 via ons contactformulier.

 •  MADE IN
  GERMANY

  Topkwaliteit dankzij onderzoek, Ontwikkeling en productie in Duitsland.

 •  AMPIO ASSORTIMENTO

  Kies uit meer dan 4.000 artikelen. Alles uit één hand.