Liquifast 9000

Artikelnummer: 6171
Vastlijmen van voor-, achter- en zijruiten in de carrosserie van motorvoertuigen (personenwagens, vrachtwagens, bestuurderscabines van tractoren/vorkheftrucks, speciale voertuigen).
Gefahr
EUH204, H334
GHS08

Details

Koud te verwerken, vochtigheidshardende 1-componenten polyurethaanlijm voor het vastlijmen van voor-, achter- en zijruiten in voertuigen bij herstellingen. Een lijm van dit type wordt vooral voorgeschreven als de voertuigruiten verwarmd kunnen worden of als er voertuigantennes in de ruit geïntegreerd werden. De lijm kan met 30 minuten stand- en wegrijtijd bij temperaturen vanaf –15 °C (!) verwerkt worden. Dit maakt het gebruik van de lijm ook bij de meest ongunstige weersomstandigheden mogelijk.

Extra informatie

Inhoud 400 ml
Toepassing

1. Reiniger
De te lijmen vlakken moeten droog zijn, vrij van stof, olie, vet en andere vuilresten. Het glasvlak resp. de keramiekcoating wordt met Liquiclean of Reiniger en Verdunner, art.nr. 6130 en vervolgens met Ruiten-Reiniger-Schuim art.nr. 1512 gereinigd, evenals de sponning in de carrosserie resp. nieuw gespoten carrosseriedelen. We raden aan de terug gesneden rups restlijm eveneens met Liquiclean resp. Reiniger en Verdunner te reinigen. Alvorens de afdichtingskit aan te brengen resp. voor het erin lijmen van de ruit moet het gereinigde hechtvlak volledig droog zijn.

2. Primeren/ activering voorbehandelde ruiten
Active Primer is noodzakelijk als hechtvoorbehandeling bij het ruiten lijmen. In de ruitreparatie-set is de Active Primer als 10 ml stift bij de levering inbegrepen. Active Primer min. 45 sec. goed schudden voor gebruik. Active Primer kan universeel in de lijmzone op het gereinigde glasoppervlak resp. de keramische zeefdruk, op het schone lakoppervlak van fris gespoten carrosseriedelen, op terug gesneden rupsen restlijm en op voorbehandelde ruiten (PU en RIM-coatings) dun en gelijkmatig (ca. 0,05 mm natte filmdikte) worden aangebracht. Het geprimerde vlak moet ca. 15 minuten luchten voordat de ruitenlijm wordt aangebracht. Als de restlijmrups meer dan 6 uur geleden werd terug gesneden dan is een voorbehandeling met Active Primer dwingend voorgeschreven.

De aanbevelingen voor gebruik staan in de bijgevoegde brochure!

Verpakkingseenheid 12
Palleteenheid 720
 •  PERSOONLIJKE ADVISERING

  Wij zijn u graag van dienst: Telefoon
  numero +49 731 1420-0 via ons contactformulier.

 •  MADE IN
  GERMANY

  Topkwaliteit dankzij onderzoek, Ontwikkeling en productie in Duitsland.

 •  AMPIO ASSORTIMENTO

  Kies uit meer dan 4.000 artikelen. Alles uit één hand.