Metallic hoogglans

Artikelnummer: 1424
Voor alle metallic lakken. Licht verweerd tot mat.

Details

Beschermt, verzorgt en sluit metallic lak af tegen weersinvloeden. Voor een stralende glans. Met langdurige weersbescherming. Werkt langdurig tegen regen en vuil en verhoogt de weerstand van de lak tegen schadelijke milieu-invloeden. Kleinste wasdeeltjes zetten zichzelf neer in de fijnste micro-krassen, vullen ze op en laten een perfect lakoppervlak achter. Voor polijstmachines geschikt.

Extra informatie

Beschrijving Beschermt, verzorgt en sluit metallic lak af tegen weersinvloeden. Voor een stralende glans. Met langdurige weersbescherming. Werkt langdurig tegen regen en vuil en verhoogt de weerstand van de lak tegen schadelijke milieu-invloeden. Kleinste wasdeeltjes zetten zichzelf neer in de fijnste micro-krassen, vullen ze op en laten een perfect lakoppervlak achter. Voor polijstmachines geschikt.
Inhoud 500 ml
Toepassing De te behandelen oppervlakken moeten eerst grondig gereinigd zijn en zorgvuldig opgedroogd. Metallic-Hoogglans goed schudden voor gebruikt, vervolgens op zachte lap, boendoekje of spons smeren en onder lichte druk met ronddraaiende bewegingen dun en gelijkmatig aanbrengen. Behandel alleen delen van een oppervlak. Metallic-Hoogglans laten drogen tot een doffe film is gevormd - deze met schoon en droog doekje verwijderen en uitboenen. Niet gebruiken bij directe hitte of op warme lakoppervlakken. Regelmatig gebruik zorgt voor een optimaal onderhoud van de lak.
Verpakkingseenheid 6
Palleteenheid 840
Toepassing Schilderen
 •  PERSOONLIJKE ADVISERING

  Wij zijn u graag van dienst: Telefoon
  numero +49 731 1420-0 via ons contactformulier.

 •  MADE IN
  GERMANY

  Topkwaliteit dankzij onderzoek, Ontwikkeling en productie in Duitsland.

 •  AMPIO ASSORTIMENTO

  Kies uit meer dan 4.000 artikelen. Alles uit één hand.